The Unleashed Offensive

Date: 08.04.2016

Location: Lucky, Rijssen

Time: 22:00 - 05:00

Dangerouzmind & Digital Punk present “The Unleashed Offensive”

Update: De capaciteit van het Soldier Bootcamp is voor 75% bereikt. Naar verwachting wordt de maximale capaciteit volgende week gehaald. Meld je aan nu het nog kan! Aanmelden kan door de namen van jou en je party vrienden te mailen naar info@jointheunleashed.com onder vermelding van jouw favoriete track.  Elke aanmelding doet mee aan een gratis, verlengd ‘The Unleashed Offensive’ vanaf 20:00 en maakt kans op een on stage performance met Digital Punk!

[DUTCH] Unleashed Soldiers! Op 8 april 2016 trappen Digital Punk en Dangerouzmind ‘The Unleashed Offensive’ af in Lucky, Rijssen (Nederland). In dit offensief komen muziek, evenementen, de beste artiesten en exclusieve items samen voor één unieke, vernieuwde Digital Punk – Unleashed ervaring. In april barst de strijd los met de volgende bewapening.

 

Line-up

Area 1: The Unleashed Offensive

Digital Punk

Radical Redemption

B-Front

E-Force

The Pitcher

Malua

Sjek

Da Syndrome

 

Area 2: The Recruits

Proto Bytez

Saphera

Ravage

Addix

Deluzion

DJ Practice

Authentic

MC Omen

 

Tickets

Op zondag 28 februari om 20:00 start de voorverkoop van Earlybird tickets voor slechts €12,50. Ons advies is om je ticket snel te scoren, want zowel de Unleashed als Dangerouzmind events verkopen regelmatig uit! Score jouw ticket op http://www.jointheunleashed.com/offensivetickets

 

Meld jezelf vast aan voor het Facebook evenement om op de hoogte te blijven van de laaste informatie over Dangerouzmind & Digital Punk Present: The Unleashed Offensive: http://www.jointheunleashed.com/offensiveevent

 

Info

Datum: vrijdag 08 april 2016

Locatie: Lucky “The Feel Good Provider”

Adres: Morsweg 8E, 7461 AG, Rijssen

 

Can’t Wait?

Volg ‘Digital Punk’ en ‘Join The Unleashed’ om op de hoogte te blijven van de maandelijkse “The Unleashed Offensive” missies. Wij zullen nog niets verklappen, maar hebben veel in petto!

 

www.facebook.com/djdigitalpunk

www.facebook.com/jointheunleashed

www.instagram.com/djdigitalpunk

www.instagram.com/jointheunleashed