Winactie! Win met jouw leukste YouTube moment (Dutch Only)

10.06.2011
Winactie! Win met jouw leukste YouTube moment

Vanavond om 20.00 is er via de YouTube channel van Scantraxx een 3 uur durende herhaling van de Scantraxx SWAT area tijdens Intents Festival. Dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan en daarom hebben wij wat leuks voor jullie in petto. Wat is er beter dan het winnen van goodies door eigenlijk alleen maar te genieten van de uitzending van vanavond. Stuur in jouw leukste, gekste, mooiste, vetste actie foto of video via Twitter of Facebook en maak kans op leuke goodies.

Wat kan je winnen?

– Een Intents Festival Hooded Sweater (uniek en niet te koop)
– Goodiebag van Scantraxx
– 2 Gastenlijst plaatsen voor Fusion: The Harder Styles

Gebruik hashtag #intentsfestival om jouw leukste YouTube moment wilt delen met anderen via Twitter, wij zullen dan kijken wie de meest originele foto of video heeft ingezonden. Via Facebook kan je Foto’s en video’s sharen via de pagina van Intents Festival. Ook hier wordt de meest originele inzending beloond.

Om de uitzending te zien moet je vanavond om 20.00 naar www.youtube.com/scantraxxrecordz gaan. Je kan je foto’s of filmpjes dan inzenden via Twitter met #intentsfestival of deze uploaden opwww.facebook.com/intentsfestival .