Time Out presents: Digital Punk – Unleashed 2013

11.10.2013

[Dutch Only] Aanstaande 28 December presenteert Time Out in Gemert in samenwerking met Scantraxx Recordz het event ‘Unleashed’. Successen moeten gevierd worden, en dat doen we het liefst met jou! De succesvolle podcast Unleashed van Digital Punk en de gelijknamige lancering van een cd zijn een logische aanleiding voor deze vette party. Duizenden hardtyle fans luisteren en downloaden maandelijks de podcast. Maar nu krijg jij de kans er live bij te zijn!

Unleashed belooft 28 December een knaller van een party te worden. De avond wordt gehost door MC da Syndrome en Digital Punk brengt de volgende line-up artiesten voor je mee:

-Adaro
-Crypsis
-Tuneboy
-Audiofreq
-Outbreak

Uiteraard kun je ook los gaan op de raw beats van Digital Punk zelf. Kan je niet wachten? Luister naar de podcasts van Digital Punk om alvast in de juiste sferen te komen. Via de Unleashed Facebook app kun je op je favoriete tracks stemmen. Wie weet staan jouw favoriete tracks wel op het album dat in December aanstaande wordt uitgebracht. 

De Time Out in Gemert is geopend van 22:00 tot 05:00 uur en heeft verschillende zalen met elk een eigen muziekstijl. Maar natuurlijk verwachten wij dat alle hardstyle fans maar op één plek te vinden zijn! De artiesten van Unleashed brengen hun beats ten gehore in The Sub.

De entreeprijs is van de Time Out is €8. Zorg dat jij erbij bent, want dit feestje wil je zeker niet missen.