The Unleashed Offensive – Extended

23.02.2016

The Unleashed Offensive Extended: Soldier Bootcamp

Update: De capaciteit van het Soldier Bootcamp is voor 75% bereikt. Naar verwachting wordt de maximale capaciteit volgende week gehaald. Meld je aan nu het nog kan! Aanmelden kan door de namen van jou en je party vrienden te mailen naar info@jointheunleashed.com onder vermelding van jouw favoriete track.  Elke aanmelding doet mee aan een gratis, verlengd ‘The Unleashed Offensive’ vanaf 20:00 en maakt kans op een on stage performance met Digital Punk!

 —

Unleashed Soldiers! Dangerouzmind & Digital Punk hebben geweldig nieuws, want “The Unleashed Offensive” wordt voor een select gezelschap verlengd! Na een geslaagde try-out op het vorige Digital Punk – Unleashed evenement is het nu aan Lucky om het “Soldier Bootcamp” te ondergaan.

 

Soldier Bootcamp

8 P.M. (20:00)           Digital Punk presenteert het beste van Unleashed

9 P.M. (21:00)           Mail ons jouw favo track en win een onstage performance

9.15 P.M. (21:15)     Meet, Greet & foto met Digital Punk

 

Registreer

Om je aan te melden voor het Soldier Bootcamp stuur je een email naar info@jointheunleashed.com met daar in de persoonlijke gegevens van jou en je vrienden en natuurlijk jouw favoriete hardstyle track.

Let op: een ticket voor The Unleashed Offensive is vereist om deel te nemen aan Soldier Bootcamp. Zorg dat je op zondag 28 februari om 20:00 klaar zit voor de officiële voorverkoop van The Unleashed Offensive. Naar verwachting verkoopt deze avond snel uit, dus leg jouw tickets direct vast op http://www.jointheunleashed.com/offensivetickets