The Prophet – Exclusief DJ2DJ Interview

23.08.2011

The Prophet – Exclusief DJ2DJ Interview 

The Prophet oftewel Dov Elkabas is een van de gevestigde waardes in de hard dance scene! Er is geen festival waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft onder meerdere pseudoniemen gedraait en dit jaar viert hij zijn 25 jaar bestaan als artiest. Daarom vonden wij het een goed idee om eens een gesprek te hebben met mister Scantraxx himself.

Dov, om te beginnen bedankt voor dit interview, ik weet dat je niet enorm veel tijd hebt in je drukke leven. Je bent al 25 jaar actief in de hard dance scene, wat is je het meeste bijgebleven?
De grote veranderingen die steeds sneller gaan, erg leuk om te zien!

Buiten hardstyle heb je vroeger ook hardcore gedraaid en geproduceerd. Waarom ben je hier juist mee gestopt?
Er was een periode in de hardcore dat de sfeer wat minder werd, dat deed me geen goed. Ik moet wel bekennen dat de hardcore veel volwassener is geworden, daar ben ik blij mee!

Je draait nu al verschillende jaren mee aan de top. Weet je nog hoe je begonnen bent? Dacht je al sinds kleins af aan om DJ te worden?
Leuke anekdote is dat mijn initialen “D.J.” zijn natuurlijk, dus ja. Het is begonnen met proberen te mixen op twee platenspelers zonder pitch. Ondenkbaar in deze tijd maar toen het normaalste van de wereld. Echt een drama was dat, maar je bleef proberen tot het lukte!

Lees meer …