Scantraxx & Total Madness present: III (THREE) in de Radstake, Heelweg

02.02.2015

Scantraxx presents: III (THREE) is de nieuwe club tour van het nummer één hardstyle-label Scantraxx Recordz. In deze tour komen 3 hedendaagse hardstyle helden naar jouw favoriete club voor een onvervalste hardstyle showcase. De headliners van de toekomst worden als support acts meegenomen in deze tour.

 

Als een team zullen de III (THREE) artiesten in binnen en buitenland neerstrijken met maar één doel; zo dicht mogelijk bij de fans komen. Het is niet voor iedereen weggelegd om de grootste festivals te bezoeken. Bovendien begint een passie voor hardstyle vaak in een club of discotheek. Clubs zijn belangrijk voor de fans, de muziek en de Dj’s.  Scantraxx en haar artiesten zijn dit niet vergeten en zullen er daarom alles aan doen om door middel van III (THREE) zo veel mogelijk fans in clubs te bezoeken.  

 

Op 14 maart 2015 komt III (THREE) in samenwerking met Total Madness naar de Radstake in Heelweg. Atmozfears, Bass Modulators en Audiotricz zullen het Brouwhuus van de Radstake het beste laten horen dat hardstyle te bieden heeft. Zij worden ondersteund door Energyzed, Devin Wild, Dymonic en MC Da Syndrome.

 

Let op! De overige 3 areas van de Radstake zijn ook geopend tijdens Total Madness. In de Napoleonzaal vindt je RawMadness. Verschillende muziekstijlen zullen in de Apres Madness area en Zero’s Music Madness area gedraaid worden.     

 

Datum: 14 maart 2015 (22:00 – 04:00)

Locatie: De Radstake, Twenteroute 8, 7055 BE Heelweg

 

Line-up

Atmozfears

Bass Modulators

Audiotricz

Energyzed

Devin Wild

Dymonic

MC Da Syndrome

 

Tickets

Er zijn 150 Early bird tickets voor Total Madness beschikbaar voor slechts €12,50 (ex. fee) op www.radstake.nl. Regular tickets zullen later voor €15 (ex. fee) beschikbaar zijn en aan de deur geldt een entreeprijs van €17,50 (ex. fee). Wegens groot succes van de vorige Total Madness editie raden we je aan om op tijd je ticket aan te schaffen.

 

Meldt je vast aan voor het facebook evenement om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes over Total Madness & Scantraxx Present: III (THREE).

 

https://www.scantraxx.com

https://www.scantraxx.com/facebook 

https://www.scantraxx.com/youtube

https://www.scantraxx.com/soundcloud

https://www.scantraxx.com/twitter

https://www.scantraxx.com/instagram  

https://www.scantraxx.com/spotify 

 

http://www.radstake.nl

http://www.facebook.com/total.madness.event

http://www.facebook.com/uitgaanradstake