Scantraxx S.W.A.T. FINAL Outland

14.04.2008

 

Lange tijd bestond er al het plan om de volledige Scantraxx beleving dichter naar de mensen toe te brengen. Scantraxx, het succesvolle label met een stal van ijzersterke artiesten als The Prophet, Headhunterz, Brennan Heart en A-lusion, bundelde om die reden maandenlang hun krachten om toegestroomde bezoekers in tal van clubs te trakteren op snoeiharde beats van de bovenste plank. De Scantraxx World Artist Tour (S.W.A.T.) die vanaf november 2007 door landen trok als Australië, Italië, België, Denemarken en Nederland is nu toegekomen aan de laatste en overtreffende trap. The Final! 

Op zaterdag 26 april is Outland het décor voor de afsluiting van de internationale S.W.A.T. tour. Speciaal voor het slotfeest trekt Scantraxx nagenoeg al haar artiesten van stal om de toegestroomde fans versteld te doen staan met ongekend harde beats, een indrukwekkend decor en een scala aan special effects. Outland wordt voor één keer omgetoverd tot een waar Scantraxx domein. Naast een vette show heeft Scantraxx ook een line-up samengesteld om je vingers bij af te likken. 

In willekeurige volgorde de line-up:
The Prophet
D-Block & S-te-Fan
Davide Sonar (IT) LIVE
Wildstylez
Brennan Heart
A-lusion
Zatox (IT)
MC: Da Syndrome

Voorverkoop
Kaarten kosten in de voorverkoop €17,50 en zijn vanaf heden verkrijgbaar bij alle Ticketbox filialen (waaronder de Free Record Shop) en uiteraard kan je je kaarten ook online bestellen bij Ticketonline.nl of door te bellen met 0900 300 6000 (45cpm).

De deuren van Outland zullen openen om 22.00 uur en zullen om 06.00 uur sluiten. Houd de website van Scantraxx in de gaten voor de laatste informatie: www.scantraxx.com