Scantraxx invites

14.04.2010

Scantraxx Invites 

Club Rodenburg Beesd, bij velen ook bekend als Discotheek de Rodenburg heeft jaren lang elke zaterdag op volle toeren gedraaid met de lekkerste Hardstyle / Hardcore. Naast de vele succesvolle concepten die de Rodenburg in haar agenda heeft staan, gaan ze vanaf april weer elke maand een avond helemaal in het thema Hardstyle neerzetten voor jullie! Om dit extra groot te vieren heeft Club Rodenburg samen met het bekendste Hardstyle label Scantraxx Recordz een vette avond georganiseerd op 1 mei a.s.!

Dus voordat het festival seizoen losbarst heeft Club Rodenburg nog iets speciaals voor jou in petto. Op zaterdag 1 mei 2010 lanceert Club Rodenburg een exclusief concept; Scantraxx invites. Voor deze avond heeft Club Rodenburg gekozen voor een concept in samenwerking met het bekendste Hardstyle label namelijk: Scantraxx Recordz. Het label wat kortgeleden is uitgeroepen tot het beste Hard Dance label van 2010. De samenwerking met Scantraxx Recordz was daarom een logische keuze. Scantraxx staat voor kwaliteit en daar kan jij van mee profiteren.

Bij Scantraxx Recordz was er geen moment van twijfel; een Hardstyle / Hardcore evenement in een club met het beste geluid van Europa. Waar de Rodenburg al jaren om bekend staat, haar vreselijk goede geluid! Dat word natuurlijk gegarandeerd beuken! Wie al eens in de Rodenburg geweest is, weet waar we over praten. Het geluid, de lokatie, de line-up, de crew, het is allemaal in staat om jou een perfecte avond te bezorgen.

Tijdens deze avond zullen de artiesten er alles aan doen om Club Rodenburg te laten beven op haar fundering. Er zal niets aan het toeval worden overgelaten! Op 1 mei is Club Rodenburg de plek om lekker uit je bol te gaan. De line-up is een unieke samensmelting tussen Hardstyle en Hardcore. Er is gekozen voor een perfecte opbouw van Hardstyle naar de vetste Hardcore.

De line up bestaat uit de volgende artiesten:
Krusaders,
Frontliner,
The Prophet,
Neophyte,
Evil Activities,
Met als knotsgekke host; MC Da Syndrome

Kaarten & info:
De deuren zijn geopend van 22.30 tot 05.00. Kaarten kunnen worden gekocht aan de deur voor € 15,00.
Voor meer informatie over Club Rodenburg surf je naar http://www.derodenburg.nl .

Winactie:
Voeg het feest toe aan je agenda, en doe mee aan de win actie! De Rodenburg verloot 2 x 2 gastenplaatsen voor dit unieke feest.

Kijk hier voor meer informatie:
www.scantraxx.com , www.youtube.com/scantraxxrecordz & www.derodenburg.nl