S.W.A.T. Essen Germany Kick-off

25.10.2007

Op 3 november 2007 gaat de Scantraxx World Artist Tour van start. Deze zal plaatsvinden in de Weststadhalle in het Duitse plaatsje Essen. 

Scantraxx zal de hele wereld doordraaien om op bekende evenementen en in gerenommeerde clubs een show ten beste te geven. S.W.A.T., de evolutie van Hardstyle. De Scantraxx World Artist Tour (S.W.A.T.) zal vanaf november 2007 tot en met maart 2008 uitsluitend de allerbeste clubs en evenementen in Europa en Australië bezoeken en gaat daarbij echt alles uit de kast halen.

Organisaties die dit willen organiseren moeten aan een bepaald eisenpakket voldoen om in aanmerking te komen. Naast optredens van Scantraxx artiesten zal een touravond namelijk ook bol staan van speciale audio en videoshows, decor en echt stapels nog niet eerder gehoorde tracks. En dat moet allemaal natuurlijk wel goed tot zijn recht komen in de zaal.

De Scantraxx tour vertegenwoordigt een aantal ‘grote’ artiesten, zoals The ProphetTechnoboy,HeadhunterzZatoxJDX, Wildstylerz, MasochistA-lusionBrennan Heart en nog veel meer.

Zoals eerder vermeld begint de officiële tour op 3 november in Essen (Duitsland). De locatie die hiervoor is uitgekozen is de Weststadhalle en het word georganiseerd door A.L.E.X. Events, Confusion events en Powercore events.

Weststadhalle

Het betreft hier een grote locatie dat 2 zalen heeft. In de eerste zaal zullen de Scantraxx artiesten optreden. In de tweede zaal gaat het iets harder en word er hardcore gedraaid. Ook hiervoor zijn er een aantal top artiesten uitgenodigd.

Essen ligt in ‘das Ruhrgebied’en de locatie bied plaats voor 2000 feestgangers. Tijdens dit evenement komen er veel extra’s, zoals een hele dikke laser show (Area 1 & 2), hele dikke geluidsinstallatie, veel scantraxx decoratie, videoshows, merchandise stand en nog veel meer.

Line up Area 1:

The Prophet
A-lusion
Headhunterz
Technoboy
Brennan Heart
Hosted by mc Da Syndrome