S.W.A.T. Announcement

08.11.2007

Written in Dutch:

Iedereen heeft wel eens de behoefte helemaal los te gaan. De maatschappij is immers te eentonig en saai om fatsoenlijk wakker te kunnen blijven. Gelukkig zijn er ook bedrijven die zich specialiseren in ‘uit je dak’ momenten; Scantraxx staat al jaren voor kwaliteit hierin met een stal van ijzersterke artiesten. Namen als The Prophet, Headhunterz, Brennan Heart, A-lusion en The Masochist zullen de meeste mensen wel bekend voorkomen.

Er is al langere tijd het plan om de volledige Scantraxx beleving dichter naar de mensen toe te krijgen; de muziek, optredens en het uiterlijk van het label die samen gezichtsbepalend zijn voor de hardere stijlen. Juist de kwaliteit en volledigheid van een dergelijk project was elke keer het argument om het uit te stellen. Om deze reden zijn ze dan ook zeer trots om nu de definitieve tour aan te kunnen kondigen.

De Scantraxx World Artist Tour (S.W.A.T.) zal vanaf november 2007 tot en met maart 2008 uitsluitend de allerbeste clubs en evenementen in Europa en Australië bezoeken en gaat daarbij echt alles uit de kast halen. Naast eerder genoemde artiesten zullen ook Technoboy, Wildstylez, MC Da Syndrome, Davide Sonar, Zatox en JDX het label komen ondersteunen. Daarnaast zijn er nog nader te bepalen bekende artiesten die de komende tijd het label komen versterken. Het gaat van start op Thrillogy in de Brabanthallen en sluiten het minstens zo spectaculair af.

Om in aanmerking te komen voor de tour moet een organisatie aan een uitgebreid eisenpakket voldoen, naast optredens van Scantraxx artiesten zal een touravond namelijk ook bol staan van speciale audio en videoshows, decor en echt stapels nog niet eerder gehoorde tracks. En dat moet allemaal natuurlijk wel goed tot zijn recht komen in de zaal.

Luister gewoon naar jezelf; naar dat gevoel dat schreeuwt dat het er uit wil. Scantraxx zorgt wel voor de rest. Zoek gewoon in die grijze grauwe wereld naar dat kleine rode detail dat staat voor alles waar Scantraxx ook voor staat; ongelimiteerd los gaan, helemaal jezelf zijn en voor héél even maakt al het andere niet meer uit; dat komt later wel weer.