Review DJ2DJ: XXlerator – Volum1 (Mixed by Ran-D) (Dutch Only)

09.12.2011

XXlerator, één van de grootste hardstyle feesten in de Matrixx heeft gevraagd aan de harde jongen van A² Records, namelijk Ran-D, om een mix album te maken. Natuurlijk konden wij het niet laten liggen om deze eens te beluisteren en onze mening hierover te geven. Dus gedaan met deze intro en let’s go for a review!

Ran-D

Ran-D staat bekend als een van de hardere jongens in de hard dance wereld. Samen met Adaro vormt hij dan ook het raw hardstyle duo Gunz For Hire. Zo hard als hij normaal gaat, hoor je dit ook hier terug in dit album. Nieuwe, recente hits naast de iets oudere, bekendere van festivals hoor je hier terug. Ook de niet zo mainstream hardstyle namen hoor je. Maar toch kun je zeggen, dat deze cd een knaller van formaat is!
XXlerator

Om maar enkele nummers te noemen die ik persoonlijk vindt knallen. Headhunterz & Wildstylez ft Noisecontrollers – Tonight (Alpha² rmx) een remake van formaat. Al meermaals gehoord op events zoals bijvoorbeeld Decibel Outdoor 2011. De radio edit van Dream Dust is ook een oude bekende, maar toch ook oh zo lekker om mee te knallen. Om dan toch eens een nieuwe te horen staat er ook Kings of the Underground radio edit op van natuurlijk Gunz for Hire, dit is natuurlijk knalwerk van het eerste uur! We wisten ook al na ons interview met MC Da Syndrome dat hij bezig was met een song. Nou The Riste staat ook op dit XXlerator album, gemaakt met niemand minder dan Ran-D.

Lees meer…