RAWdefinition presents: A2 Records – Unstoppable!

20.07.2015

Een toonaangevend label, een grenzeloos harde organisatie en een vernieuwde locatie; op zaterdag 17 oktober presenteert High Energy Events een nieuwe editie van RAWdefinition die volledig in het teken staat van A2 Records  – Unstoppable!

 

Tag&Win!

Check de trailer, tag je vrienden en zet het event direct in je Facebook agenda om kans te maken op tickets voor jou en je vrienden. De eerste winnaars worden a.s. vrijdag 24 juli op deze pagina van High Energy Events bekend gemaakt. Ready? GO!

 

Trailer: youtu.be/FGuAx0xdIvI

FB-Event: http://scantr.ax/a2unstoppable

 

A2 Records – Unstoppable

E-Force, Digital Punk, Alpha2 en X-Pander zijn dé kopstukken van A2 Records. Op Defqon.1 2015 braken zij samen de BLUE area af met een exclusieve A2 Records #100 showcase. Op 17 oktober slaan zij hun volgende slag; een Unstoppable Raw Hardstyle avond. Dat houdt in; een latere sluitingstijd (08:00 uur), bijzondere special guests en een overvloed aan nieuwe tracks! Benieuwd naar de complete line-up? Houdt dan de komende weken onze social media kanalen goed in de gaten.

 

De locatie waar dit alles gaat plaatsvinden is de Music Club in Kampen. Deze prachtige locatie telt verschillende verdiepingen en is super geschikt voor events als RAWdefinition. Met een grote capaciteit, een eindtijd van maar liefst 08.00 uur en perfect geluid is deze locatie de nieuwe thuisbasis voor RAWdefinition.

 

Ticketverkoop

Tickets voor RAWdefinition presents: A2 Records – Unstoppable zijn vanaf woensdag 22 juli 19:00 uur verkrijgbaar op www.rawdefinition.com of bij een van 450 Primera winkels in NL. De minimumleeftijd voor dit event is 18 jaar.

 

Loayal Follower Ticket: €15 (ex. Fee) (limited quantity)

Regular Ticket: €20 (ex. Fee)    

 

General Info

RAWdefinition: A2 Records – Unstoppable

Datum: 17 oktober 2015

Locatie: Music Club – Kampen

Adres: Flevoweg 90, Kampen

Tijden: 22:00 – 08:00 uur

Leeftijd: 18 jaar

Bereikbaarheid: Auto/OV/Busvervoer

Line-up: Digital Punk, Alpha², E-Force, X-Pander and more!

 

High Energy Events,

We Always Push Harder!