Q-dance presents: Scantraxx

01.09.2008

Q-dance presents: Scantraxx

Koop je tickets hier!

Bekijk hier de website+lineup!

Scantraxx en Q-dance zetten al jaren de toon binnen de hardere stijlen. Niet alleen als organisaties die veel investeren in kwaliteit maar ook in de wereld eromheen. Je wordt niet alleen omver geblazen door de sound, maar visueel is ook alles tot in de puntjes uitgewerkt; Q-dance presents: Scantraxx; de ultieme ontsnapping aan de dagelijkse sleur.

Na 2 zeer succesvolle edities rondom dj Promo is het nu de eer aan Scantraxx om de nieuwe Q-dance Presents editie te hosten. Dat het label zeker in staat zal zijn dit op een succesvolle manier te doen heeft de Scantraxx World Artist Tour al bewezen; tot aan Australië toe weet iedere zichzelf respecterende hardstyle liefhebber inmiddels waar dit label voor staat. Samen met Q-dance zal dit in een overtreffende trap te zien zijn in de Heineken Music Hall.

Op zaterdag 4 oktober gaat dat dan ook daadwerkelijk gebeuren: Q-dance presents: Scantraxx. De hardstyle profeet en zijn discipelen zullen er deze nacht alles aan doen om je in Hardstyle in al haar facetten te laten geloven. Tijd genoeg om nog een paar stevige schoenen uit te zoeken want van stilzitten zal geen sprake zijn. En tijd genoeg om zo snel mogelijk een kaartje voor dit feest te bemachtigen: de voorverkoop begint op zaterdag 2 augustus. Voor een regulier ticket betaal je 39 euro, een VIP ticket kost 49 euro.

Houd www.q-dance.nl en www.scantraxx.com in de gaten voor verdere informatie.