Night Of The DJ’s presents: Scantraxx 10 years

26.10.2012

Night Of The DJ’s presents: Scantraxx 10 years 

Uitgaanscentrum Takens Balkbrug is op zaterdag 3 november volledig in handen van Scantraxx Recordz. Een deel van de gevestigde orde, waaronder ‘Mister Scantraxx’ The Propet, Adaro, Bass Modulators en MC Da Syndrome, zullen ervoor zorgen dat je voeten aan het eind van de avond volledig gesloopt zijn.

Check hier de trailer.

 Van 22:00 tot 04:00 uur heb je de garantie dat je je adrenaline en energie tot het laatste restje kunt verbruiken. Met de winter voor de deur is deze avond de ideale mogelijkheid om alsnog tot een hoge temperatuur te stijgen. Zowel The Prophet, Adaro als Bass Modulators hebben de afgelopen tijd verschillende nieuwe tracks uitgebracht. Uiteraard zullen deze tracks zeker te horen zijn.

 Wil je goed voorbereid de winter in gaan én gratis deel uitmaken van deze avond? Dat kan! Tot 22:30 uur hoef je namelijk géén entree te betalen. Zorg er dus voor dat je op tijd binnen bent. Na 22:30 uur bedraagt de entree 10 euro.

 Uitgaanscentrum Takens Balkbrug en Scantraxx Recordz hopen jou op 3 november te begroeten! Socialize met Scantraxx via TwitterFacebook of Youtube en check hier de website. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Uitgaanscentrum Takens Balkbrug? Check hier de website of kijk op TwitterFacebook of YouTube.