Megabase; the highest stage, new merchandise & timetable

27.05.2015

[NL]

22 meter hoog moet het podium worden van Megabase Outdoor wat op 30 mei gaat plaatsvinden in Park de Wezenlanden. Vorig jaar pakte de organisatie al flink uit qua stage, dit jaar doet de organisatie er nog een schepje bovenop. Niet alleen het gigantische podium zal indruk maken, ook de special effects, vuurwerk- en lasershows zal menigeen weer doen verbazen.

 

Waar voor vele het festivalseizoen pas net is begonnen, is Megabase Outdoor voor High Energy Events alweer de laatste in de reeks. High Energy Events heeft namelijk de producties van Hardshock Festival, Lovely Sunday, Kingdance en Dance4Liberation al achter de rug. En omdat Megabase het laatste festival op de agenda is gaat er extra dik uitgepakt worden! Werkelijk alle facetten zijn op 30 mei aanwezig om er een waar spektakel van te maken.

Check hier het nieuwe merchandise assortiment van Unleashed! 

High Energy Events heeft in samenwerking met Scantraxx en Digital Punk weer een super dikke line-up/time-table weten te fabriceren. Een time-table met diverse exclusieve live-acts en unieke battles. Nieuw dit jaar is “The Digital Punk Unleashed Firestorm”, iets wat je volgens de organisatie écht niet mag missen! Check de officiële time-table hieronder en spread the word!

     

 

De Early Bird en Discount Tickets voor Megabase zijn al een flinke tijd uitverkocht. Regular tickets zijn nog wel te koop voor €34,50 (ex. Fee) op www.megabase.nl of bij een van de 450 Primera winkels in Nederland. De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar.

 

You Are…UNLEASHED!