Langverwacht nieuw album A² Records: Unleashed once again

14.06.2013

Wij weten dat jullie erop zaten te wachten, nu is het zover…
Unleashed once again,  het keiharde nieuwe album van Nederlands beste raw hardstyle label A2 Records, wordt in september gelanceerd! De release zal niet ongemerkt aan jou voorbij gaan, want het album wordt tijdens een officiële party gelanceerd.  De eerste sneak previews worden tijdens Defqon.1 festival al gedraaid.

Het langverwachte nieuwe raw hardstyle album van A2 Records staat bomvol met de nieuwste tracks van de beste hardstyle producers van het moment, zoals: Alpha2, Ran-D, Adaro, Digital Punk, E-Force, Artic en Gunz For Hire. Speciaal voor dit album zijn een aantal artiesten samen de studio in gedoken en zijn een aantal unieke collabs ontstaan. Dit tweede album belooft wederom een groot succes te worden.

A2 Records pakt de lancering van Unleashed once again  groots aan. Met een officiële release party waarbij optredens van de Dj’s van het album uiteraard niet zullen ontbreken, krijgt het nieuwe album een sensationele lancering! Samen met jullie, de raw hardstyle fans, wordt dit de vetste album release ooit.  De release party vindt zaterdag 21 september plaats. Dus reserveer deze dag alvast in je agenda, zodat je deze party niet hoeft te missen!

De komende maanden wordt alle informatie rondom het feest (zoals locatie en tijdstip), het album, de tracks, remixen en de cover bekend gemaakt. Daarnaast worden enkele previews online geplaatst om jullie in de juiste mood te brengen. Alle informatie komt via Scantraxx en A2 Records naar buiten , dus houd de website en de social media van Scantraxx en A2 Records scherp in de gaten. Zorg ervoor dat je dit niet mist!