Intents Festival presenteert line-up Day 1

06.03.2012

Het eerste weekend van juni vindt Intents Festival plaats. Day 1 (zaterdag 2 juni) was in maarliefst 24 uur uitverkocht. De voorverkoop van Day 2 (zondag 3 juni) loopt harder dan ooit tevoren. Nieuw in 2012 is dat je twee dagen kunt genieten van ‘The Harder Styles’. Naast de vertrouwde house-area komt er op Day 2 ook een hardstyle mainstage en een 90’s dance & happy hardcore area.

 Uiteraard hebben we voor jou weer ons uiterste best gedaan om een fantastisch programma te creëren en je het beste te geven wat de Harder Styles te bieden heeft. Gisteravond is het complete programma voor Day 1 (zaterdag) bekend gemaakt. Over enkele weken worden alle namen van Day 2 (zondag) bekend gemaakt.

 Klik hier en bekijk het programma van Day 1 >>

 

Intents Pre Party

Kun je niet wachten op Intents Festival? Kom dan op 24 maart naar de Intents Preparty in de Leerfabriek Oisterwijk. Noisecontrollers, Code Black, Deepack, Josh & Wesz en Noisecult komen deze unieke locatie op zijn kop zetten. De kaartverkoop gaat erg hard dus koop snel een ticket als je de PreParty niet wilt missen.

Ga naar www.intentsfestival.nl/pre-party voor meer informatie en tickets voor de Pre-party en www.intentsfestival.nl voor info en tickets voor Day 2.

Intents Festival 2012: Control our nature!