Huisfeestjes.nl & Unleashed

08.04.2016

 

(DUTCH)

Hou jij van een feestje maar niet van het plannen en het opruimen? Ben jij in to hardstyle? Dan is dit jouw dag!

Huisfeestjes.nl en Digital Punk – Unleashed geven in mission 2 van The Unleashed Offensive namelijk 1 winnaar de kans om een hardstyle event in je eigen woonkamer te hebben! Alles wordt geregeld door huisfeestjes.nl; van opbouw, licht, geluid, drank en ambiance tot de schoonmaak! Digital Punk nodigt Jack of Sound, Malua, DJ Sjek en MC Da Syndrome uit om op vrijdag 13 mei van 20:00 tot 23:00 jouw woonkamer op z’n kop zetten! Als of dat nog niet genoeg is, regelt Unleashed de fotoregistratie én jouw eigen aftermovie!

 

Wat moet je doen om te winnen? Stuur een videoboodschap of foto vanuit jouw woonkamer (of andere ludieke locatie) naar info@jointheunleashed.com. Inzenden kan t/m 30 april. Op maandag 3 mei wordt de winnaar aangekondigd.

 

Voorwaarden:

  • Het gewonnen evenement vindt plaats op vrijdag 13 mei van 20:00 tot 23:00.
  • De productie van dit evenement wordt verzorgd door Huisfeestjes.nl; het is voor andere partijen zijn niet toegestaan om bij te dragen aan de productie van dit event.
  • De winnaar ontvangt 50 special Digital Punk – Unleashed invitations voor vrienden en vriendinnen. Er mogen géén tickets verkocht worden voor dit evenement en bezoekers worden enkel toegelaten tot dit evenement op vertoning van de special invitation.

 

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door huisfeestjes.nl; wél een feestje, niet de zorgen!

 

Livingroomconcert---flyer