Win a Hardstyle Boatparty by Lekkerbootjevaren.nl

09.08.2017

Boatparty

[NL]

Lekkerbootjevaren.nl & Digital Punk – Unleashed presenteren ‘Hardstyle Boatparty’!

Wil jij met al je partymaten rondvaren op een boot, met de zon in je gezicht, luisterend naar dikke hardstyle? Dit is jouw kans!

Lekkerbootjevaren.nl en Digital Punk – Unleashed geven deze zomer namelijk 3 winnaars met TIEN (10!) vrienden de kans om een heuze Hardstyle Boatparty te winnen, inclusief drank, licht, geluid (silent-disco), een aftermovie en meer. Digital Punk nodigt jou, maar ook Jack of Sound en MC Da Syndrome uit om op donderdag 24 augustus van 19:00 – 22:00 de Utrechtse Grachten op haar kop te zetten!

Ben jij hier klaar voor? Laat dan vóór 16 augustus 2017 (dus uiterlijk 15 augustus 2017) hier je gegevens achter. Op woensdag 16 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt.

Voorwaarden:

– De gewonnen boat party vindt plaats op donderdag 24 augustus van 19:00 – 22:00.

– De boat party wordt volledig verzorgd door Lekkerbootjevaren.nl. Het is daarom niet toegestaan voor andere partijen om bij te dragen aan de productie van dit evenement. We moedigen iedereen natuurlijk wél aan om zo feestelijk mogelijk te arriveren; verkleed, toeters, bellen, etc.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Lekkerbootjevaren.nl; Voor al uw evenementen op en rond het water in Utrecht en omgeving.