Gunz for Hire: ‘The Resistance’ in 013 Tilburg

20.03.2013

Dutch only: De 013 is gewaarschuwd, want Gunz for Hire geeft op 18 mei 2013 het startschot voor een eigen, intieme tour door Nederland. Codenaam: ‘The Resistance’, missie: totale vernietiging. 

Een jaar na hun explosieve entree in de Hardstylescene – op Decibel outdoor in 2011 – deed Gunz for Hire een stapje terug in Nederland. In de luwte werd gewerkt aan nieuwe tracks en buiten het zicht van Nederland toerden de gemaskerde mannen door het buitenland. 

Australië werd in december geïnfecteerd met het Gunz for Hire-virus. Onder de codenaam ‘Operation Sorrow’ trok Gunz for Hire door Australië in het kader van hun wereldtour.  

Op Hard Bass Reclamation – op 2 februari 2013 – keerde Gunz for Hire, gewapend met nieuw, hard materiaal, terug in Nederland. Zo waren de nieuwe tracks ‘Swagger’, ‘Inside My Head’ en ‘The Massacre’ te horen tijdens Hard Bass. Het optreden op Hard Bass was een voorproefje voor de comeback tour van Gunz for Hire door Nederland, want die staat op de planning! 

Trailer: “Tilburg, better lock your doors ‘cause we’re coming to your town!”

Op 18 mei 2013 geeft Gunz for Hire in de 013 in Tilburg het startschot voor een eigen, intieme tour door Nederland. “Hoe die tour er precies uit komt te zien, kunnen we helaas nog niet verklappen. Wat vaststaat is dat we in de zomer verschillende festivals aandoen en dat we na het festivalseizoen de clubs onveilig maken”, aldus Gunz for Hire.  De missie van de tour is simpel: iedereen injecteren met het dodelijke Gunz for Hire virus. Met geladen wapens, vol met nieuwe tracks, wacht een totale vernietiging. Wees dus goed voorbereid. 

Een tipje van de sluier over de kaartverkoop werd door de ‘Kings of the Underground’ al opgelicht in hun video ‘Emergency call 911’. De ticketverkoop voor de nieuwe tour start op 27 maart, om precies te zijn om 9.11 uur PM (21.11 uur) via http://gunzforhire.tickets.supersized.nl. Zorg dat je tijdig je tickets koopt, want de verwachting is dat de voorverkoop snel gaat.