Fantasy Island Timetable & laatste informatie

01.06.2012

Morgen het moment van stilte in Enschede voorbij en gaat Recreatiepark Rutbeek volledig los op keiharde beats. Fantasy Island Festival 2012 zal dan een feit zijn en zullen er duizenden mensen klaar zijn om keihard te feesten! Fantasy Island zal vanaf 12:00 uur starten en pas rond middernacht zal de laatste beat over het strand rollen. Zorg dat je dit evenement niet mist en wees er dus bij!

Scantraxx Mainstage

Scantraxx neem de mainstage over en heeft samen met Absolutly Fresh een line up samengesteld die barst van dikke namen en garant staat voor een dag vol goede muziek. Op de volgende tijden is het mogelijk je favoriete artiest bekijken:

Belangrijke informatie

Leeftijd
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden om legitimatie. Zorg ervoor dat je een origineel legitimatiebewijs bij je hebt zodat er geen vervelende situaties kunnen ontstaan. Een paspoort, rijbewijs en identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Weer
Het lijkt erop dat de zomer de komende weken vroegtijdig aanwezig is maar dit is natuurlijk nooit gegarandeerd. Houd altijd rekening met het onvoorspelbare weer dat Nederland kent en zorg ervoor dat je ook warme kleding bij je hebt. Deze kun je overdag in je locker opbergen.

Lockers
Uiteraard zijn er op Fantasy Island Festival lockers aanwezig. In deze kluisjes kun je je jas, tas en andere zaken opbergen. Tijdens het evenement kun je gewoon gebruik maken van de lockers. De borg voor het huren van een kluisje bedraagt 5 euro, deze krijg je na het inleveren van je sleutel weer terug.

Toiletten
Fantasy Island zorgt ervoor dat je de gehele dag gebruik kan maken van een fris toilet. Voor 1 consumptiemunt kun je een plas-partout aanschaffen waarmee je verder de hele dag gebruik kan maken van het toilet. Wildplassen is iets dat niet thuis hoort op Fantasy Island en is daarom dus ook ten strengste verboden.

Route & Parkeren
Bij alle toegangswegen naar Fantasy Island zijn borden geplaatst die je leiden naar de parkeerplaats. Voor een exacte routebeschrijving kun je kijken op www.fantasyislandfestival.com 

Pendelbussen
De gehele dag rijden er pendelbussen op en neer tussen NS station Enschede en het festivalterrein. Met deze pendelbussen ben je binnen 10 minuten op het festivalterrein. Let op: Kijk vooraf goed wanneer de laatste trein vertrekt zodat je niet voor vervelende situaties komt te staan.

Wat mag niet mee
Eten en drinken zijn aanwezig en mag dus niet zelf mee worden genomen. Zaken als deodorant en zonnebrandcrème mogen enkel mee naar binnen als ze in een originele ongeopende verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfum mag niet mee worden genomen. Zorg er dus voor dat je deze thuis of in je auto achterlaat.

Tickets
Er zijn op dit moment nog tickets verkrijgbaar via www.fantasyislandfestival.com en Free Record Shop. Zorg ervoor dat je op tijd je tickets bemachtigd en koop tickets enkel via de officiële kanalen. Op de dag van zullen er een beperkt aantal tickets verkrijgbaar zijn via de dagkassa.

Voor alle laatste informatie of eventuele wijzigingen kun je kijken op www.fantasyislandfestival.com en Facebook.