[Dutch only] Megabase Outdoor presents: Digital Punk – Unleashed

13.01.2014

Megabase, hét Hardstyle concept van High Energy Events, bestaat 6 jaar en dat gaan we vieren! Na 6 jaar één van de hoofdpodia te zijn geweest op Fusion of Dance en andere festivals krijgt Megabase nu zijn eigen outdoor festival en wel op zaterdag 24 mei 2014! 

Op 24 mei zal er geschiedenis geschreven gaan worden in Zwolle, Megabase Outdoor is namelijk het allereerste hardstyle evenement wat in Park de Wezenlanden georganiseerd gaat worden. Naast het grootste bevrijdingsfestival van Nederland krijgt dit park aan de rand van het centrum van Zwolle er vanaf 2014 dus ook een dik Hardstyle evenement bij. 

Line-up Release
Speciaal voor deze kick-off editie heeft de organisatie iets unieks weten te regelen; Megabase Outdoor presents Digital Punk – Unleashed! Met de dikste Megabase line-up ooit, waarin Digital Punk één van de hoofdrollen heeft, gaat de organisatie in samenwerking met Scantraxx werkelijk alles uit de kast halen om er een onvergetelijke editie van te maken! Verwacht unieke battles en live-acts met de grootste namen uit de RAW/Hardstyle scene!

Early Bird Weekend
Alleen op zaterdag 25 januari en zondag 26 januari kan er een Early Bird ticket gekocht worden, hier zit géén limiet op! Een speciale editie vraagt natuurlijk ook om een speciale prijs. Early Bird tickets kosten dan ook maar €20,- ex. Fee. en alsof dat nog niet genoeg is, maken Scantraxx en High Energy Events nog vóór het Early Bird Weekend de gehele line-up bekend. Zet het weekend van 25/26 januari in je agenda en scoor die tickets met korting! 

Megabase Outdoor presents: Digital Punk – Unleashed
24 mei 2014 – Park de Wezenlanden, Zwolle

www.megabase.nl | www.scantraxx.com |www.highenergyevents.nl