[Dutch only] Gunz for Hire ‘The Resistance’ – latest info

15.05.2013

Dit weekend is het zo ver, dan zullen de mannen van Gunz for Hire Tilburg omver blazen tijdens ‘The Resistance’ in 013.  De nacht zal in het teken staan van de duistere en rauwe atmosfeer die de mannen om zich heen hebben gecreëerd. De gemaskerde mannen hebben het afgelopen jaar veel nieuw materiaal geproduceerd en zullen dit tijdens de nacht zeker laten horen! Alle informatie die je dient te weten lees je in dit bericht. 

Time table 
22:00 – 23:00 Digital Punk
23:00 – 00:00 Alpha²
00:00 – 01:00 E-Force
01:00 – 01:45 Gunz for Hire LIVE
01:45 – 03:00 B-Front
03:00 – 04:00 Radical Redemption

Hosted by Da Syndrome 

Meet&greet 
Van 23.00 tot 23.30 krijgen alle Gunz for Hire fans de kans om met hun idolen op de foto te gaan tijdens een meet&greet. Deze vindt plaats in de kleine zaal in 013. 

Uitverkocht
Gunz for Hire ‘The Resistance’ is volledig uitverkocht! Er zijn dus geen kaarten meer beschikbaar aan de deur. Supersized raadt het sterk af om tickets via de zwarte markt te kopen.

Live content
Er wordt de gehele nacht live verslag gedaan door middel van foto’s via de Supersized Facebook– en Twitter pagina. Deel jouw foto’s met ons via social media en gebruik de hashtag #G4H wanneer je iets over het evenement op Twitter plaatst! 

Garderobe
In 013 is een garderobe aanwezig. Hier kun je jassen en tassen veilig op laten bergen. Zorg ervoor dat je het garderobekaartje niet kwijtraakt!

Roken
013 is een horecagelegenheid en daar mag dus niet in gerookt worden. Er is een speciale rookruimte aanwezig voor diegenen die roken.

Foto & video
Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Ook digitale en spiegelreflex camera’s zijn toegestaan. Het is daarentegen niet toegestaan om professionele filmapparatuur mee naar binnen te nemen. 

Leeftijd
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden je te legitimeren; neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee. 

Bereikbaarheid
De 013 is met de auto prima te bereiken en bij de nabij gelegen parkeergarage Tivoli zijn voldoende parkeergelegenheden. Voor een routebeschrijving op maat kijk je op www.routenet.nl. Voor reizigersadvies met het openbaar vervoer kijk je op www.ns.nl of www.9292.nl. Vanaf station Tilburg loop je in tien minuten naar 013.