De Scantraxx S.W.A.T. tour maakt ook Starlight onveilig

06.11.2007

Written in Dutch:

Party animals kunnen zaterdag 10 november echt los gaan, want dan laten de leden van het Scantraxx-labelStarlight rocken. Op dit moment reizen, hardstyle artiesten als The ProphetHeadhunterzBrennan Heart,A-lusion en The Masochist de wereld over met de Scantraxx World Artist Tour (S.W.A.T.) om een aantal maanden lang de beste clubs in Europa en Australië te veroveren met hun genadeloze sounds, zoals je gewend bent van deze giganten. Zij geven je leven meer kleur.

De S.W.A.T. leden bevrijden liefhebbers over de hele wereld even van het grauwe, grijze bestaan. Want iedereen heeft de behoefte om weleens zich te laten gaan. De maatschappij is immers te eentonig en saai om fatsoenlijk wakker te blijven. Maar gelukkig is S.W.A.T. de ideale wake-up call, of het zo nodige rode detail in die saaie, grauwe wereld. Luister naar jezelf en ga ongelimiteerd los op de genadeloze beats van Scantraxx.

Want dit label is dé specialist in het creëren van speciale ‘uit je dak’ momenten. De stevige hard dance platen en onnavolgbare artiesten, afkomstig uit deze stal, laten je de doordeweekse sleur helemaal vergeten. Het is net als bij een voetbalwedstrijd. Mensen gaan naar het stadion om de magistrale passeerbewegingen van de vedette te zien. Bij de dj’s en acts van Scantrax is het niet anders. Als zij achter the decks staan, gaat de hele dansvloer los. Daar ga je speciaal voor naar een club.

En het is natuurlijk helemaal te gek dat Starlight tijdens deze tour niet wordt overgeslagen. Integendeel,Starlight kan niet wachten! Zaterdag 10 november betreden de artiesten van S.W.A.T. de dj-booth in Nijkerkerveen. Niemand minder dan The Prophet en A-lusion maken deze hier hun opwachting. Iedereen kent The Prophet, oftewel Dov Elkabas. Als oprichter van Scantraxx en één van de hardstylegoeroe’s van Nederland is hij sinds jaar en dag een regelrechte sensatie achter the decks. A-lusion is één van de nieuwste groeibriljanten met een aantal onwijs label goede producties (inderdaad… uitgebracht op Scantraxx). Maar ook als dj gaat hij als een speer. Dit jaar heeft hij definitief zijn status als top dj bevestigd op verschillende grote feesten en festivals.

De twee Scantraxx dj’s worden uiteraard luid aangemoedigd door niemand minder dan Da Syndrome. En om deze nu al te gekke nacht helemaal de juiste glans te geven, draait ook resident-dj Bird zijn beste klappers.

Maar deze tour moet natuurlijk wel helemaal perfect verlopen. Vandaar dat er technisch gezien groots wordt uitgepakt. Het geluidssysteem zal tip top in orde zijn, net als de te gekke videoshows. Dan kunnen de artiesten het publiek tenminste een veeg uit de pan geven met het bekende werk en stapels kersverse Scantraxx klappers. Want reken maar dat The Prophet en A-lusion zich willen bewijzen op een speciale tour als deze.

Scantraxx betekent ongelimiteerd los gaan, vergeet alle zorgen, tijdens S.W.A.T. in Starlight zijn alleen de donderende beats hetgeen waarop je je moet concerteren en waar jij helemaal op laat gaan. Of niet dan?

De entree bedraagt 7,50 euro en de deuren zijn geopend van 22.00 uur tot 03.00 uur.

meer info:
Starlight
www.starlight.nl/uitgaan
Amersfoortseweg 138
Nijkerkerveen