Chapter 5 – Scantraxx XXL

03.11.2017

CHAPTER 5: SCANTRAXX XXL

Het concluderende hoofdstuk sluit de avond op passende wijze af met de man waarmee het allemaal is begonnen: DJ The Prophet. Hij neemt je samen met zijn beruchte gemaskerde alter ego The Masochist mee naar de hardste uithoeken van zijn carrière. Klaar voor het betere sloopwerk?

Alter ego

Van hardcore tot hardstyle, al ruim 20 jaar drukt DJ The Prophet zijn stempel op de hardere stijlen. Nadat deze legende in de jaren 90 furore maakte in de hardcorescene, stapte hij rond het millennium over op hardstyle. Gelukkig betekende dit voor hardcorefans niet het einde van zijn hardcore producties. Als ‘The Masochist’ releasede hij hit na hit op Scantraxx XXl, het hardcore label van Scantraxx. Zelfs na vele jaren en talloze optredens is de identiteit van de dj achter dit alter ego nog een mysterie. Benieuwd wie er achter het masker zit? Ontdek het 4 november tijdens het laatste hoofdstuk van de avond.

Krijg woensdag 25 oktober een voorproefje van deze snoeiharde set op Q-dance Radio. Schakel om 20:00 in op radio.q-dance.com voor de exclusieve Scantraxx XXL mix door DJ The Prophet en The Masochist.

The Prophet

“Met ‘The Masochist – Killing Scum’ hadden we al in de Thunderdome tijd een hit te pakken. De track werd op alle cd’s meegenomen en werd door elke Thunderdome held gedraaid: Neophyte, Promo, 3 Steps Ahead, Pavo, Darkraver, Paul Elstak, noem het maar op. Er zijn door de jaren heen dan ook vele remixen van gemaakt, waaronder door DJ Promo en mijzelf; geniaal!”

Tickets for Q-dance presents: Scantraxx 15 Years are now available