Beat the Bridge – Queensnight: Scantraxx 10 years

22.03.2012

Bij aankomende Koninginnenacht vieren we niet alleen de verjaardag van Hare Majesteit, maar ook het jubileum van Scantraxx Recordz! Beat the Bridge – Queensnight op zondag 29 april staat namelijk in het teken van ’Scantraxx 10 years’. De organisatie is ook dit jaar weer in handen van Miami Beach Flamingo Hunters en Feel Factory.

Met 5000 bezoekers was de vorige editie van Beat the Bridge een daverend succes. Het doel is om dit succes te evenaren. En dat kan! Het is immers dubbel feest en dat moet dus ook dubbel zo hard worden gevierd. Zes uur lang – van 18:00 uur tot 00:00 uur – knallen bij  Beat the Bridge. Aangezien het evenement onder de brug wordt georganiseerd en er geen geluidslimieten zijn gaan we tijdens deze avond de fundamenten van de John Frostbrug goed testen. Een unieke locatie, gezien de historische waarde van de brug voor Arnhem. Des te meer een reden om er een geweldig feest van te maken tijdens Koninginnenacht. Precieze locatie: John Frostburg, Kadestraat 1, Arnhem.

Net als vorig jaar zal ook deze editie gesierd worden door een immens podium, lasers en niet onbelangrijk: geen geluidslimieten deze dag. Alles wordt in werking gesteld om er voor zowel de koningin, Scantraxx Recordz als de bezoekers een waanzinnige party van te maken.

De entree bedraagt €7,50 (exclusief fee). Kaarten zijn verkrijgbaar via Free Recordshop of www.beatthebridge.nl. De minimumleeftijd is 16 jaar. Houd alle social media in de gaten voor aanvullende informatie en updates van artiesten. De line-up bestaat uit de volgende namen:

Noisecontrollers
The Prophet
Alpha²
The R3belz (IT)
The Anarchist vs Waverider
MC Renegade 

 

We Are One!