Beat the Bridge Queensnight: Scantraxx 10 years

10.04.2012

Op Koninginnenacht loopt heel Nederland uit om de verjaardag van onze koningin in te luiden. En wat is er nou beter dan op een mega outdoor event, met de beste hardstyle artiesten, een dikke lasershow en geen geluidslimieten eens flink de bloemetjes buiten te zetten? Dit jaar vier jij jouw Koninginnenacht op Beat the Bridge Queensnight: Scantraxx 10 years!

Op een ongekend unieke en historische locatie onder de John Frostbrug in Arnhem, zijn 5.000 mensen getuige van een dubbele viering die dubbel zo hard gaat worden. Het is het jaar waarin hardstyle label Scantraxx een decade bestaat en het waren 10 fenomenale jaren: de artiesten, de producties en de events zijn van grote waarde geweest voor de hardstyle zoals deze nu is. Tijd om hier even bij stil te staan, tijd om op Beat the Bridge met de beste artiesten van Scantraxx jouw Koninginnenacht tot een dik spektakel te maken!

Grootste namen binnen de hardstyle als Mr.Scantraxx himself The Prophet, Noisecontrollers, Alpha² en het The R3belz zullen garant staan voor een Koninginnenacht die buldert van de hardstyle. De vernieuwers van het Scantraxx label zijn er in de naam van een versus tussen The Anarchist en Waverider. De master of ceremony die deze avond een andere dimensie geeft is de altijd uitbundige MC Renegade.

Tickets Queensnight
Tickets voor Beat the Bridge Queensnight – 10 years Scantraxx zijn € 7,50 en zijn verkrijgbaar via www.beatthebridge.nl/tickets en alle landelijke Free Record Shop filialen. Zorg dat je snel bent met het kopen van je kaartje voor Beat the Bridge Queensnight!

Follow Beat the Bridge @ Social media
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en kans maken op gratis tickets voor Beat the Bridge Queensnight & -Day? Volg Beat the Bridge op www.facebook.com/beatthebridge of op Twitter @Beat_theBridge en verzeker jezelf van het laatste nieuws in aanloop naar Beat the Bridge 2012!