25 Years The Prophet – Zaterdag 8 oktober 2011

17.08.2011
25 Years The Prophet – Zaterdag 8 oktober 2011

Bij een speciaal jublieum hoort natuurlijk een speciaal feest. 2011 is het jaar waarin, hardstyle pioneer en Scantraxx Recordz founder Dov Elkabas aka The Prophet, 25 jaar in het vak zit. Dat moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden!

Sinds jaar en dag is Dov Elkabas voorloper qua visie en sound. Hij begon zijn imposante carriere ‘back in the 80’s in de house, roller-disco, hip-hop en in de jaren 90′ begon zijn liefde te groeien naar de hardere stijlen zoals early rave (Dreamteam) met de overgang naar hardcore. Met talloze hit producties op zijn naam, die uit zijn gekomen op diverse labels zoals Thunderdome, ID&T, Q-dance, Test Crash Records en Boedha Records.

Sinds 2002 is Dov Elkabas labeleigenaar van Scantraxx Recordz waar hij al enige jaren met trots in de hogere regionen van de hardstyle meedraait. Dit alles dankzij zijn innovatieve gedachte en kennis van muziek. Er zijn maar weinig artiesten die zo’n imposante geschiedenis kennen als The Prophet.

Op 8 oktober zal Central Studios het domein zijn van The Prophet, waarbij hij tijdens zijn 25 jarige jubileum in het middelpunt staat. Dit is de grote dag waarbij alles uit de kast wordt getrokken om deze unieke gebeurtenis niet zomaar voorbij te laten gaan. Dit keer geen standaard line up, maar een line up waar nog lang over gesproken zal worden. Er is voor ieder wat wils en we kunnen die avond ongegeneerd los gaan op de beats van een grote lijst welbekende hardstyle en hardcore artiesten.

Line up:
Voor deze avond heeft The Prophet zelf de complete line up samengesteld met artiesten waar hij de afgelopen jaren nauw mee heeft samen gewerkt. Niets wordt aan het toeval overgelaten, alles is er aan gedaan om de perfecte line up samen te stellen.

Voor deze avond is er geen timetable en zullen artiesten in willekeurige volgorde spontaan in de dj booth plaats nemen. Hierdoor krijg je gegarandeerd uitzonderlijke sets. Unieke back 2 back sets tussen diverse artiesten waarbij niet wordt geschroomd om ‘out of the box’ te gaan knallen.

Tickets:
De reguliere verkoop begint op 10 augustus en de tickets zijn exclusief verkrijgbaar viahttp://theprophet.tickets.supersized.nl voor €20 (Ex fee).

Line Up:

The Prophet
Noisecontrollers
Wildstylez
Zatox
Brennan Heart
Neophyte
Partyraiser
The Viper
Frontliner
Deepack
Alpha2
Kasparov
Bioweapon
A-lusion
Luna
Scope DJ
Beholder
Davide Sonar
Voutloos
Ruthless
Buzz Fuzz
Dano
Gizmo
Pavo
Panic
Champ-E-On
The Masochist

MC Renegade
MC Da Syndrome

Voor meer informatie bekijk www.supersized.nl , www.theprophet.nl en www.scantraxx.com .