Q-dance presents: Scantraxx

Date: 04.10.2008

Location: Heineken Music Hall

Time: 22:00 - 06:00

Met ‘Q-dance presents: Scantraxx’ organiseert Q-dance een breed opgezet evenement rondom een van ’s werelds populairste harde dancelabels. Na tweemaal met succes hardcoreveteraan Promo in het zonnetje te hebben gezet met een feest in de Heineken Music Hall zal Q-dance op 4 oktober hetzelfde doen met de talloze producers uit de koker van Scantraxx. Het door The Prophet opgerichte Scantraxx is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de best verkopende harde dancelabels van ons land. 

De hoge standaard van het productieniveau en een goede neus om onbekend talent aan te trekken, hebben ertoe geleid dat de artiestenstal van Scantraxx zijn gewicht inmiddels in goud waard is. HeadhunterzA-lusion,Wildstylez en Frontliner zijn zonder uitzondering voorbeelden van talentvolle producers die onder The Prophet zijn uitgegroeid tot artiesten van formaat. Het label wordt gekenmerkt door een hoge mate van professionaliteit en ongekend feestgehalte. 

Hardstyle in breedste van het woord is de sound waar het label bekend om staat, hoewel elke artiest een origineel en uniek geluid inbrengt. Naast The Prophet zijn Headhunterzen Wildstylez – zowel solo als onder het pseudoniem Project One – tot ver over de landgrenzen bekend om hun energieke optredens waarbij het publiek vrijwel zonder uitzondering het dak eraf ziet vliegen. A-lusion en Brennan Heart concentreren zich met hun releases op een bredere doelgroep, terwijlFrontliner en Scope DJ een voorkeur geven aan diepgang en experiment.

De line-up voor 4 oktober is divers van opzet met bovengenoemde artiesten, maar ook nieuwe namen die zich in de schijnwerpers hopen te draaien. Tijdens het Q-dance presents: Scantraxx feest krijgen bezoekers een muzikale tijdreis aangeboden die via lang vervlogen hardstyle tijden naar de toekomst van het harde genre leidt.