Ear Protection – Club Rodenburg

Date: 13.11.2010

Location:

Time: 22:00 - 06:00

Ear Protection – How Much Can You Take
Rodenburg, Beesd – 13 november 2010

Afgelopen september werd het nieuwe concept ‘Earprotection – How Much Can You Take’ losgelaten aan de hongerige menigte die zin hadden in een ‘beukend’ feestje! Menig persoon werd op de proef gesteld en diegenen zonder bescherming werden zonder enige moeite verslonden. Omdat Club Rodenburg de ideale locatie is om lekker te knallen, zal Earprotection terugkeren om nog een avond te hosten in meest de beruchte locatie van de provincie Gelderland.

 

Op 13 november zal het weer fijntjes worden overgedaan tijdens een nieuwe editie van Earprotection ‘How Much Can You Take’. Wederom is er gekozen voor de beste combinatie van hardstyle en hardcore artiesten om de Rodenburg te laten beven op zijn grondvesten. Tijdens deze avond hoor je niet alleen maar de beste en vetste tracks, maar het gaat er vooral om dat jullie lekker ‘los’ kunnen gaan op de beste hardstyle en hardcore tracks van dit moment. Markeer dus 13 november in je agenda als een datum om lekker te gaan feesten in de Rodenburg.

De line-up zal gedomineerd worden door verschillende grootheden en een opkomend talent, de perfecte mix voor een geslaagde avond. Deze editie van Earprotection wordt vetter, ruiger en harder. Denk aan Frontliner en Ran-D die het geluid maximaal gaan testen met hun “ruigere” hardstyle tracks. The Viper en Kasparov die jullie gaan trakteren op stevige hardcore en The Prophet zal de overgang maken van hardstyle naar hardcore. En met als grote nieuwkomer presenteren we met trots ‘Shockerz’ van het nieuwe label ‘X-Bone’. Verwacht dus een avond vol vertrouwde gezichten en die van de toekomst, maar bovenal: we gaan gewoon gigantisch hard knallen in Club Rodenburg.

 

Je kan inmiddels kaarten kopen voor €12,50 (ex. Fee) bij www.timoco.eu of op 13 november aan de deur voor €15,-. Verdere informatie over Club Rodenburg kan gevonden worden op www.derodenburg.nl. We zien jullie allemaal op 13 November in de Rodenburg!

De line-up zal deze avond bestaan uit:
The Viper
The Prophet
Ran-D

Frontliner
Kasparov
Shockerz
MC Renegade
Kaarten zijn verkrijgbaar voor €12,50 (ex. Fee) bij www.timoco.eu of voor €15,- aan de deur.

Naam: Ear Protection – How Much Can You Take

Locatie: Rodenburg, Beesd

Datum: 13 november 2010

Tijd: 22.30 – 06.00

Stijlen: Hardstyle en Hardcore

Website: www.earprotection.nl en www.rodenburg.nl