Archive events

21-09-2013 XXlerator Raw - A² Records: Unleashed once again – Release Party Matrixx

XXlerator Raw - A² Records: Unleashed once again – Release Party

XXlerator Raw - A² Records: Unleashed once again – Release Party

07-09-2013 Q-Base - Enter The Twilight Zone Airport Weeze

Q-Base - Enter The Twilight Zone

Q-Base - The Twilight Zone

 

06-10-2012 GroupOne Presents: Scantraxx 10 years Pyramide Vösendorf

GroupOne Presents: Scantraxx 10 years

GroupOne Presents: Scantraxx 10 years

The world’s leading Hardstyle label Scantraxx, founded in 2002 by Dov Elkabas, aka The Prophet, celebrates its 10th Anniversary in 2012. GroupOne wishes Scantraxx all the best and joins the party!

On October 6th 2012, GroupOne presents the country’s biggest hardstyle event in co-operation with Scantraxx. The famed Pyramide Vösendorf venue will be host for what will be an exceptional party, never-before seen laser, light and pyro show.

Scantraxx 10 years – Bigger, Bolder, Better!

With many high-end sub-labels under its wing, Scantraxx is undoubtedly the birthplace of the Hardstyle scene’s most successful and popular artists. Founded by The Prophet, with his vision on establishing the genre of underground in the masses, Hardstyle has now become one of the best-known genres of electronic music, with stadium sized events filled with 40,000 people and multi-day festivals drawing 150,000 people.

Following three sensational and sold-out “Heroes of Hardstyle“ events, GroupOne makes the impossible possible and is proud to present an exclusive show in Austria in cooperation with Scantraxx. This event will include a number of the scene’s best, with more than 15 international DJs over the audience on two floors to blow the audience away all night long lead by Scantraxx founder himself “The Prophet”!

#S10YAT

29-09-2012 The Prophets label night Central Studios

The Prophets label night

Scantraxx Recordz organiseert op 29 september 2012 in samenwerking met Supersized ‘The Prophet’s Label Night’. Na het uitverkochte 25 years The Prophet evenement in 2011, is dit jaar wederom gekozen voor Central Studios in Utrecht. Met een line-up om van te smullen, belooft het nu al een onvergetelijk spektakel te worden!

Bekijk hier de trailer.

De hoofdrolspeler van de nacht is – zoals de naam van het feest al verklapt – niemand minder dan The Prophet. Met zijn karrenvracht aan ervaring geldt hij als een pionier in de harddance scene. Tijdens het evenement wordt The Prophet bijgestaan door artiesten en labels waar hij de afgelopen 25 jaar mee heeft samengewerkt. En dit zijn niet de minste namen. 

Iedere set heeft een eigen identiteit, waardoor de line-up garant staat voor een diversiteit aan sounds. Voor ieder wat wils! Zowel gevestigde namen als opkomende talenten zijn uitgenodigd om er samen met The Prophet een groot feest van te maken.

Dit zijn de artiesten die samen met de Prophet achter de draaitafels te bewonderen zijn:

Wildstylez
Ran-D
Alpha²
Bass Modulators
Waverider
F8trix
Arkaine
The Anarchist
Audiofreq
Solutio & The I’s
Artic
Digital Punk
Adaro
Panic
The Viper
MC Villain

De kaartverkoop is reeds van start en tickets zijn verkrijgbaar via http://tickets.supersized.nl

Meer informatie over The Prophet’s label night vind je op www.supersized.nl
 

07-07-2012 A² Records Unleashed (Last Word) Festivalweide Kristalpark - Lommel

09-06-2012 Dance Air Festival Aeroporto Sassuolo

Dance Air Festival

Dance Air Festival: Scantraxx 10 years

Adaro

Alpha²

Davide Sonar

Ran-D

Frontliner

Tatanka

The Anarchist

The Prophet

The R3belz

Vamper

Wasted Penguinz

Zatox

02-06-2012 Intents Festival 2012: Control Our Nature Oisterwijk

Intents Festival 2012: Control Our Nature

Afgelopen jaar bleek Intents Festival wederom een grandioos succes! De aftermovie is meer dan 350.000 keer bekeken en er is lang nagepraat over de fantastische sfeer, het goede weer en niet te vergeten de mega vette show. Veel partygangers kijken ernaar uit om in 2012 op Intents weer uit hun dak te gaan. Op 2 & 3 juni 2012 gaan jullie wensen in vervulling. Met het thema Control Our Nature legt Intents Festival de lat weer hoger. Dit belooft dus wat! Meer leuke acts, een decor om je vingers bij af te likken en uiteraard een show zoals je die maar zelden ziet! Hieronder vind je informatie over de voorverkoop en het thema. En liefhebbers van de hardere stijlen opgelet. Ook onthullen wij alvast iets over uitbreidingen op de zondag!

Voorverkoop De voorverkoop start op dinsdag 10 januari om 20.00 uur. De eerste 500 tickets krijgen een gratis VIP-upgrade. Afgelopen editie waren de early birds binnen 30 minuten uitverkocht! Ook was ons indoor event Fusion: the harder styles binnen twee dagen uit verkocht. Omdat Fusion een goede graadmeter is voor Intents, verwachten wij dat de verkoop dit jaar nog sneller gaat. Wil jij verzekerd zijn van een gratis VIP upgrade? Zorg dan dat je klaar zit op 10 januari.

Tickets zijn vanaf 10 januari verkrijgbaar via www.intentsfestival.nl.

 
Related News

02-06-2012 Fantasy Island Enschede

Fantasy Island

Groot nieuws rondom Fantasy Island Festival

Fantasy Island 2011 stond in het teken van de nieuwe locatie in Enschede. Hoewel de weersvoorspellingen aangaven dat het eiland zou onderlopen, brak het wolkendek rondom Fantasy Island in twee en is er gedurende de dag enkel een verfrissend druppeltje gevallen, zelfs de zon liet zich regelmatig zien. In 2012 zal Fantasy Island wederom een aantal grote veranderingen ondergaan; allereerst is er een nieuwe partij die de organisatie van dit festival op zich gaat nemen, namelijk Absolutely Fresh. Deze organisatie is direct bezig gegaan met het zoeken van een aantal grote samenwerkingspartijen om daarmee te kunnen garanderen dat Fantasy Island dit jaar keihard het festivalseizoen kan inluiden!

 

Area’s Fantasy Island 2012

Mainstage hosted by Scantraxx

Grondlegger van het label Scantraxx Dov Elkabas, beter bekend als The Prophet, zorgde tien jaar geleden voor het oprichten van een label, dat inmiddels een begrip is in de hedendaagse hardstyle scene. Iedereen die ook maar een klein beetje hardstyle bloed door zijn aderen heeft stromen kent dit label en weet dat het niet enkel hun missie is om kwaliteit te bieden, maar dat dit tevens hun vurige passie is.

Tien jaar bestaan in een scene die zo aan verandering onderhevig is mag als uniek aangemerkt worden en is daarom ook een duidelijke  reden om het beste van de afgelopen tien jaar bij elkaar te laten komen op de mainstage van Fantasy Island. Scantraxx heeft een selectie gemaakt van artiesten die enkel het beste bieden dat er te vinden is en aangevuld met spectaculaire shows, is onvermijdbaar te stellen dat Fantasy Island een parel van een mainstage heeft in 2012.

Scantraxx kijkt met veel dankbaarheid terug op de afgelopen tien jaar, kijkt vol frisse zin uit naar de komende tien jaar en omschrijft met hun slogan precies datgene waar hardstyle om draait:

“We are one” 

Hardcore hosted by Neophyte Records

De hardcoretent zal dit jaar worden gehost door een van de grootste hardcorelabels ter wereld. De gehele Neophyte familie zal in karavaan de tocht maken naar Enschede om tot ver over de grens te laten horen dat er nergens zo hard geknald wordt als op Fantasy Island. Alle kopstukken zullen te horen zijn en verwacht enkele heftige live optredens die de aarde onder Fantasy Island zullen doen beven!

Raw-hardstyle hosted by B-Front & Friends

Voor het eerst zal er naast de mainstage ook in een tent hardstyle te horen zijn, en wel met een erg rauw randje, want niemand minder dan mister B-Front heeft zijn vrienden uitgenodigd om ervoor te zorgen dat niemand Fantasy Island verlaat zonder een aanstormende dosis spierpijn. Gedurende de hele dag zal er in hoog tempo geknald worden op de raw-hardstyle beats van B-Front & Friends. 

Early Sounds Area

Waar early staat voor vroeger, zal dat op Fantasy Island staan voor de stijlen van “toen”. Denk bijvoorbeeld aan een dikke early hardstyle set, gevolgd door een mix van happy tot early hardcore en overgoten met een vette saus van classics. Dit alles gemixed en getrickt door artiesten die ook destijds al in de voorste linies van de hardere stijlen stonden en dus precies weten hoe ze het gevoel van toen naar nu moeten halen.

Voorverkoop start 1 februari

De voorverkoop voor Fantasy Island start op woensdag 1 februari om klokslag 20:00 uur op www.fantasyislandfestival.com. De eerste kaarten zullen tegen het speciale earlybird tarief worden verkocht; zodra deze kaarten zijn uitverkocht zijn kaarten tegen het normale tarief verkrijgbaar.

Earlybird tickets kosten             27,50 excl fee

Regular tickets kosten             37,50 excl fee

In vergelijking met 2011 zijn de kaarten licht gestegen in prijs; de reden hiervan is de alom besproken btw verhoging op festivalkaarten. Omdat Absolutely Fresh niet de volledige verhoging wil doorberekenen aan haar gasten heeft ze besloten zelf ook een gedeelte te dragen en is het daarom gelukt de prijs van de entreetickets op een redelijk niveau te houden.

Combitickets

Net als vorig jaar zullen er combitickets verkrijgbaar zijn voor Fantasy Island en Freshtival (27 mei). Deze kaarten zullen echter pas verkrijgbaar zijn als bij beide festivals de earlybird verkoop is gestopt. De goedkoopste manier om voor Fantasy Island en Freshtival kaarten aan te schaffen is door gebruik te maken van de early bird acties.

Line up, website en trailer

De line up, website en trailer zullen in de loop van februari worden gereleased, houd de website, sociale media en nieuwsbrief goed in de gaten voor acties rondom de verschillende lanceringen.

 Aftermovie 2011

http://youtu.be/2_0mfztfQE0?hd=1 

Blijf op de hoogte

Alle nieuws rondom Fantasy Island wordt als eerste geplaatst op www.fantasyislandfestival.com, verder zullen er voor volgers van www.facebook.com/fantasyislandfestival en www.twitter.com/_fantasyisland_ speciale acties worden georganiseerd, zorg dus dat je hier bij bent.