Upcoming events

14-03-2015 Scantraxx & Total Madness present: III (THREE) in de Radstake, Heelweg De Radstake, Heelweg

Scantraxx & Total Madness present: III (THREE) in de Radstake, Heelweg

Scantraxx presents: III (THREE) is de nieuwe club tour van het nummer één hardstyle-label Scantraxx Recordz. In deze tour komen 3 hedendaagse hardstyle helden naar jouw favoriete club voor een onvervalste hardstyle showcase. De headliners van de toekomst worden als support acts meegenomen in deze tour.

 

Als een team zullen de III (THREE) artiesten in binnen en buitenland neerstrijken met maar één doel; zo dicht mogelijk bij de fans komen. Het is niet voor iedereen weggelegd om de grootste festivals te bezoeken. Bovendien begint een passie voor hardstyle vaak  in een club of discotheek. Clubs zijn belangrijk voor de fans, de muziek en de Dj’s.  Scantraxx en haar artiesten zijn dit niet vergeten en zullen er daarom alles aan doen om door middel van III (THREE) zo veel mogelijk fans in clubs te bezoeken.  

 

Op 14 maart 2015 komt III (THREE) in samenwerking met Total Madness naar de Radstake in Heelweg. Atmozfears, Bass Modulators en Audiotricz zullen het Brouwhuus van de Radstake het beste laten horen dat hardstyle te bieden heeft. Zij worden ondersteund door Energyzed, Devin Wild, Dymonic en MC Da Syndrome.

 

Let op! De overige 3 areas van de Radstake zijn ook geopend tijdens Total Madness. In de Napoleonzaal vindt je RawMadness. Verschillende muziekstijlen zullen in de Apres Madness area en Zero's Music Madness area gedraaid worden.     

 

Datum: 14 maart 2015 (22:00 – 04:00)

Locatie: De Radstake, Twenteroute 8, 7055 BE Heelweg

 

Line-up

Atmozfears

Bass Modulators

Audiotricz

Energyzed

Devin Wild

Dymonic

MC Da Syndrome

 

Tickets

Er zijn 150 Early bird tickets voor Total Madness beschikbaar voor slechts €12,50 (ex. fee) op www.radstake.nl. Regular tickets zullen later voor €15 (ex. fee) beschikbaar zijn en aan de deur geldt een entreeprijs van €17,50 (ex. fee). Wegens groot succes van de vorige Total Madness editie raden we je aan om op tijd je ticket aan te schaffen.

 

Meldt je vast aan voor het facebook evenement om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes over Total Madness & Scantraxx Present: III (THREE).

 

http://www.scantraxx.com

http://www.scantraxx.com/facebook 

http://www.scantraxx.com/youtube

http://www.scantraxx.com/soundcloud

http://www.scantraxx.com/twitter

http://www.scantraxx.com/instagram  

http://www.scantraxx.com/spotify 

 

http://www.radstake.nl

http://www.facebook.com/total.madness.event

http://www.facebook.com/uitgaanradstake  

 
 
Related News

30-05-2015 Megabase Presents - Digital Punk - Unleashed Outdoor Park de Wezenlanden - Zwolle

Megabase Presents - Digital Punk - Unleashed Outdoor

Megabase presents: Digital Punk - Unleashed Outdoor! Early Bird Presale starts January 24th, 11.00 AM. For more info check www.megabase.nl

Click here to check out the teaser. 

RSVP @ http://bit.ly/megabaseoutdoor

-----

ACTIE! Direct kans maken op de eerste tickets? WhatsApp nu gratis ”Megabase” naar +316 20 63 13 19 en doe direct mee met deze unieke actie!

“Breaking News” voor alle #unleashed fans! Op zaterdag 30 mei 2015 is het namelijk tijd om alle #unleashed soldiers opnieuw bij elkaar te brengen! High Energy Events en Digital Punk hebben ook voor 2015 de handen ineen geslagen en gaan de uitdaging aan om de geweldige 2014-editie van Digital Punk - Unleashed Outdoor te overtreffen. Megabase presents: Digital Punk Unleashed Outdoor!

Net als afgelopen jaar is Park de Wezenlanden in het centrum van Zwolle dé locatie waar het allemaal gaat gebeuren. In een 12-uur durend spektakel waarin Digital Punk centraal staat, draait het feitelijk om één ding: keihard beuken! Alle bezoekers van afgelopen 2014-editie weten wat zij kunnen verwachten van de krachtige samenwerking tussen High Energy Events en Digital Punk. Heb jij er afgelopen keer niet bij kunnen zijn of wil je deze onvergetelijke dag herbeleven? Check hier de aftermovie: http://youtu.be/BNgocQCqKzQ 

Early Bird Weekend
Alléén op zaterdag 24 januari én zondag 25 januari kan er een Early Bird ticket gekocht worden. Early Bird tickets kosten slechts €24,50 (ex. Fee). Net als vorig jaar maakt de organisatie voordat de Early Bird verkoop begint de complete line-up bekend. Blok dus het weekend van 24/25 januari 2015 in je agenda en scoor die tickets met korting! 

Megabase presents: Digital Punk – Unleashed Outdoor
30 mei 2015 – Park de Wezenlanden, Zwolle

www.megabase.nl | www.djdigitalpunk.com | www.scantraxx.com

 
Related artists
Digital Punk
 
Related News

Past events

13-12-2014 Digital Punk - Unleashed Time Out, Gemert

11-10-2014 The Prophet - LOUDER Time Out, Gemert

24-05-2014 Megabase Outdoor presents: Digital Punk - Unleashed Park de Wezenlanden

14-02-2014 Gunz for Hire - The Resistance De Leerfabriek

28-12-2013 Digital Punk - Unleashed Time Out Gemert

09-11-2013 Rebels Of The Night Takens Balkbrug

21-09-2013 XXlerator Raw - A² Records: Unleashed once again – Release Party Matrixx

XXlerator Raw - A² Records: Unleashed once again – Release Party

XXlerator Raw - A² Records: Unleashed once again – Release Party

07-09-2013 Q-Base - Enter The Twilight Zone Airport Weeze